Efterårssæsonen lakker mod enden og kulminerer for mange seriehold i begyndelsen af november i en række playoffkampe.

Playoffkampenes første runde er fastsat til lørdag den 4. november, mens anden runde spilles lørdag den 11. november.

Nedenfor kan du se, hvilke placeringer der muliggør playoffdeltagelse.

Playoffkampe i herresenior
For herrerne gælder det normalt, at udtrækninger i rækkerne fra Jyllandsserien 2 til og med Serie 2 påvirker det samlede turneringspuslespil og dermed playoffkampene i de øverste rækker. Men i denne efterårssæson er der ingen påvirkning i forhold til playoffkampe og op- eller nedrykningspladser.

Jyllandsserien 1+

1. turneringshalvdel (efterår):
Nr. 1, 2, 3, 4 og 5 i hver pulje indplaceres i 2. turneringshalvdels (forår) Jyllandsserien 1.

Nr. 6 i hver pulje og den bedst placerede nr. 7 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Jyllandsserien 2. Vinderne spiller i Jyllandsserien 1, taberne spiller i Jyllandsserien 2 i 2. turneringshalvdel.


Den dårligste nr. 7 samt nr. 8 i hver pulje rykker ned i Jyllandsserien 2.

Hold i efterårets Jyllandsserien 1, der kvalificerer sig til forårets Jyllandsserien 1, tager point med afhængigt af deres placering i JS1:
Nr. 1 i hver pulje tager 3 point med
Nr. 2 i hver pulje tager 2 point med
Nr. 3 i hver pulje tager 1 point med

Jyllandsserien 2+

Nr. 1 i hver pulje rykker efter 1. og 2. turneringshalvdel op i Jyllandsserien 1.

De 3 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Jyllandsserien 1. De 3 nr. 2 møder på udebane de 2 hold der er sluttet som nr. 6, og den bedst placerede nr. 7 fra Jyllandsserien 1. Kampene fastsættes efter geografi på Jyllandsserien 1-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Jyllandsserien 1, taberne spiller i Jyllandsserien 2 i næste turneringshalvdel.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 1. Vinderne spiller i Jyllandsserien 2, taberne spiller i Serie 1 i næste turneringshalvdel.

Nr. 7 og 8 i hver pulje rykker efter 1. og 2. turneringshalvdel ned i Serie 1.

Serie 1+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Jyllandsserien 2.

De 6 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Jyllandsserien 2. I første playoffrunde mødes de 6 nr. 2 i 3 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 1.

I anden playoffrunde mødes de 3 vindere fra første playoffrunde med hold fra Jyllandsserien 2. Kampene fastsættes efter geografi på Jyllandsserien 2-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Jyllandsserien 2, taberne spiller i Serie 1.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 2. Vinderne spiller i Serie 1, taberne rykker ned i Serie 2 i næste turneringshalvdel.

Nr. 7 og 8 i hver pulje rykker efter 1. turneringshalvdel (efterår) ned i Serie 2.

Serie 2+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 1.

De 12 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Serie 1. I første playoffrunde mødes de 12 nr. 2 i 6 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 2.

I anden playoffrunde mødes de 6 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 1. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 1-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 1, taberne spiller i Serie 2 i næste turneringshalvdel.


Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 3.  Vinderne spiller i Serie 2, taberne rykker ned i Serie 3 i næste turneringshalvdel.


Nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 3.

Serie 3+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 2.

De 24 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Serie 2. I første playoffrunde mødes de 24 nr. 2 i 12 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 3.

I anden playoffrunde mødes de 12 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 2. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 2-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 2, taberne spiller i Serie 3 i næste turneringshalvdel.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 4.  Vinderne spiller i Serie 3, taberne rykker ned i Serie 4 i næste turneringshalvdel.


Nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 4.

Serie 4+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 3.

Nr. 2 spiller playoff om oprykning til Serie 3. I første playoffrunde mødes de 48 nr. 2 i 24 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 4.

I anden playoffrunde mødes de 24 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 3. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 3-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 3, taberne spiller i Serie 4 i næste turneringshalvdel.

Nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 5.

Serie 5+

Nr. 1 og 2 i Serie 5,1 rykker op i Serie 4.

De resterende hold i Serie 5,1 og Serie 5,2 overføres til næste sæsons Serie 5.

Playoffkampe i kvindesenior
På kvindesiden spilles der kun playoffkampe i Kvindeserie Vest.

Kvindeserie Vest+

Efter efterårets halvsæson:
Nr. 1-5 bliver i Kvindeserie Vest.

De 2 nr. 6 spiller en playoffkamp om at undgå nedrykning på neutral bane den 4. november.

Nr. 7-8 rykker ned i Jyllandsserien.

De 3 bedst placerede hold i hver pulje tager hhv. 3, 2 og 1 point med over i forårets turnering.